Meny
MENU

Produkter

Produkter

Våre vinglass er alle laget for å ta vare på duft- og smaksstoffene i din favoritt vin eller ditt favoritt øl. Glassene er p..

Kunstglass er fantastiske, håndlagde kunststykker, og det ligger mye arbeid bak hvert unike produkt. Vi har alt fra fat og vase..

Er flertallet av dine medarbeidere menn kan vi anbefale noen gavefavoritter som helt sikkert vil falle i smak. Øl er ikke bare ..

Norges nye favoritt på kjøkkenet. Med sylskarpe knivblad blir jobben på kjøkkenet en lek. Knivene ruster ikke, de er lette i..

Porsgrunds Porselænsfabrik har levert krus til Norges store og små bedrifter i over 100 år. Sett din logo, dine selskapsverdi..

Sense er et slitesterkt og klassisk servise som kan brukes både til hverdag og fest. Sense passer inn i de fleste hjem og er en..

Blomster, lys og dekor utgjør alltid en del av trendbildet innenfor interiør. Ethvert dekket bord kan heves med vakre serverin..

I mørketiden er det hyggelig å lyse opp hverdagen. Vi har et rikt utvalg lyslykter i alle prisklasser, i både glass og løvty..

Rent og friskt vann er en viktig kilde til effektivitet og fokus gjennom en hektisk arbeidsdag. Riktig glass gjør at smaken og ..

Vakre dyrefigurer i glass er populære gaver og souvernirer. Her finner du populære dyr fra det norske dyreriket formgitt av no..

Ta med en kvalitetsgave som gjenspeiler norske tradisjoner til dine utenlandsforbindelser. Alle produkter leveres i pene gave-es..

Det tradisjonsrike Norgesglasset kommer nå i porselen og med deilig innhold. Vi har et bredt og smakfullt utvalg av matprodukte..

For mange er jula tid for tradisjoner og julepynt. Hva med å gi en julegave til de ansatte som representerer disse tradisjonene..

Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500