Meny
MENU

Profilering av glass-, og porselensprodukter

Sett din logo, dine selskapsverdier eller ditt design på et av våre produkter. Våre designere lager gjerne forslag til design i deres logofarger eller andre elementer som er viktige for dere å formidle.

Porsgrunds Porselænsfabrikk har levert krus til Norges store og små bedrifter i over 100 år. Med Norges lengste erfaring innen logokrus garanterer vi at du blir fornøyd med både kvalitet og design. Vi tilbyr ulike typer krus, slik at alle kan finne kruset som passer nettopp sin bedrift. Våre dyktige designere har lang erfaring med å sette unike design på våre krus. Slik kan du minne dine ansatte, leverandører og forretningsforbindelser på ditt varemerke hver eneste dag.
Dekoren på krus fra Porsgrunds Porselænsfabrik brennes inn i glasuren ved høy temperatur og varer evig. Vår slitesterke kvalitet er tilpasset bruk i kantiner og storhusholdning. Flere av våre modeller kan stables og tar liten plass. Våre designere lager gjerne forslag til design i deres logofarger eller andre elementer som er viktige å formidle.

Vårt designerteam kan hjelpe til med å lage unike produkter for din bedrift/organisasjon. Ta kontakt med en av våre selgere i ditt distrikt for forslag og priser. Både Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik produserer fortsatt i Norge. Du er velkommen inn i produksjonslokalene våre for å lære mer om hvordan de fantastiske produktene blir til.

Populære krus


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500