Meny
MENU

Spesialdesign i glass og porselen – Unike produkter tilpasset din bedrift!

Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik har solide tradisjoner og erfaring med spesialdesign av unike og personlige produkter. Vi kan utvikle komplette serviser, gaver eller kunstgjenstander i samarbeid med din organisasjon.

Hadeland  Glassverk hjelper til med alt fra ide og utforming, til innpakning og utsendelse. Glassverkets designere elsker utfordringer og legger sin sjel og stolthet i å utforme produkter i tråd med den enkelte bedrifts ønsker. De beste resultatene kommer gjerne etter et tett samarbeid med oppdragsgiver. Ikke sjelden er et oppdrag starten på en serie produkter. Da har vi sammen løst utfordringen ved å finne riktige gaver til din bedrifts kunder, ansatte og samarbeidspartnere én gang for alle.
Porsgrunds Porselænsfabrik har en rekke unike produkter som bygger opp under den enkelte kundes profil, behov og ønsker. Vi kan utvikle komplette serviser, gaver eller kunstgjenstander i samarbeid med den enkelte bedrift. Disse kan settes sammen til et gaveprogram som gis til kunder eller ansatte flere år på rad. Gaver fra Porsgrunds Porselænsfabrik gir dine ansatte og forretningsforbindelser en positiv opplevelse.

Vi elsker å finne spennende og innovative løsninger sammen med våre kunder. For nærmere informasjon, forslag eller priser, kontakt en av våre selgere.

Som Norges eldste kunstindustribedrift har Hadeland Glassverk solide tradisjoner i leveranser av eksklusive firmagaver. Du kan velge mellom et utvalg av kolleksjonsvarer og profileringsartikler som kan personifiseres med navn, logo eller annen gravering. Mange foretrekker likevel å samarbeide med en av våre designere for å utforme sin helt egen, unike og personlige gave. Hadeland Glassverk hjelper til med alt som må gjøres både før og etter selve håndverket; fra idé og utforming, til innpakning og utsendelse.
Porsgrunds Porselænsfabrik har over 130 års erfaring med porselensproduksjon, herunder spesialdesign av gaveserier og konsepter tilpasset den enkelte bedrift.Vårt stempel, som du finner under hvert eneste unike produkt fra Porsgrunds Porselænsfabrik, står for kvalitet, kunnskap og erfaring.

Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500