Meny
MENU

Spesialdesign i glass og porselen – Unike produkter tilpasset din bedrift!

Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik  har solide tradisjoner og lang erfaring med spesialdesign av gaveserier og konsepter tilpasset den enkelte bedrift. Vi kan utvikle komplette serviser, gaver eller kunstgjenstander i samarbeid med din organisasjon.

Hadeland  Glassverk hjelper til med alt fra ide og utforming, til innpakning og utsendelse. Glassverkets designere elsker utfordringer og legger sin sjel og stolthet i å utforme produkter i tråd med den enkelte bedrifts ønsker. De beste resultatene kommer gjerne etter et tett samarbeid med oppdragsgiver. Ikke sjelden er et oppdrag starten på en serie produkter. Da har vi sammen løst utfordringen ved å finne riktige gaver til din bedrifts kunder, ansatte og samarbeidspartnere én gang for alle.
Porsgrunds Porselænsfabrik har en rekke unike produkter som bygger opp under den enkelte kundes profil, behov og ønsker. Vi kan utvikle komplette serviser, gaver eller kunstgjenstander i samarbeid med den enkelte bedrift. Disse kan settes sammen til et gaveprogram som gis til kunder eller ansatte flere år på rad. Gaver fra Porsgrunds Porselænsfabrik gir dine ansatte og forretningsforbindelser en positiv opplevelse. Vårt stempel, som du finner under hvert eneste unike produkt fra Porsgrunds Porselænsfabrik, står for kvalitet, kunnskap og erfaring.

Både Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik produserer fortsatt i Norge. Du er velkommen inn i produksjonslokalene for å lære mer om hvordan de fantastiske produktene blir til. Med oss på laget får du samarbeide med noen av landets dyktigste og mest erfarne håndverkere, kunstnere og designere. For nærmere informasjon, forslag eller priser, kontakt en selger i ditt distrikt.

Fotball-premier fra Hadeland Glassverk – herrer

Mandag 27. november 2017 var det fotball-herrenes tur til å bli hedret.

Hadeland Glassverk har produsert Premier for Norsk Toppfotball 2017. De spesialprodudserte kulene har en diameter på 25 cm – det ene designet har Obos-ligaens farger, grønn og blå – og – eliteseriens 2 blåfarger gjenspeiles i den andre premien.

Prisene som deles ut er Årets spiller i Eliteserien og OBOS-ligaen, Årets trener i Eliteserien og OBOS-ligaen, Årets gjennombrudd, Årets supporter, Årets fotballforbilde, Årets mål og Kniksens hederspris.

Alt er designet av Maud Gjeruldsen Bugge og produsert på Hadeland Glassverk.
Se film fra produksjonen under.

Fotball-premier fra Hadeland Glassverk – kvinner

Hadeland Glassverk har produsert Premier for Norsk Toppfotball 2017 kvinner. De flotte premiene i filmen under er delt ut i Toppserien kvinner i Norge og 1. divisjon kvinner.

Kvinnenes pokaler går i oransje og blå farger. Årets spiller og årets trener i toppserien og 1. divisjon fikk denne fine kulen på 25 cm diameter på glass-sokkel.

Pokal designet av Maud Gjeruldsen Bugge  gis til Årets forsvarssspiller, Keeper, Angrepsspiller og -Midtbanespiller, i begge div.

Se film fra produksjon av premier og pokaler under.

rawair
spesialdesign
spesialdesign2
Se og Hørs priser til kjendisgallaen lages i glasshytta på Hadeland Glassverk

Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500