Meny
MENU

Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik er blant landets ledende leverandører av utsmykkingsprosjekter gjennom tidene!

Vi leverer utsmykking og belysning i en rekke ulike uttrykk til privat- og offentlig næring for både innendørs- og utendørs bruk. Med oss på laget får du samarbeide med noen av landets dyktigste og mest erfarne håndverkere, kunstnere og designere. Se eksempler på våre skreddersydde løsninger i katalogen vår.

Bla i vår flotte utsmykkingskatalog under.

Kvalitet i alle ledd er viktig for oss. Alt fra valg av materialer til gjennomføring av kunstneriske prosesser. I våre utsmykkingsprosjekter bruker vi glass og porselen alene eller i kombinasjon med andre materialer som tre, metall og betong. Materialer som utfyller hverandre estetisk og praktisk gir unike resultater. Vi utvikler prosjekter sammen med deg. Som vår samarbeidspartner blir du involvert i og får eierskap til hele prosessen.

Vi utvikler prosjekter sammen med deg. Som vår samarbeidspartner blir du involvert og får eierskap til hele prosessen.
For nærmere informasjon, forslag eller priser, ta kontakt med oss.

Designteamet består av syv personer og ledes av Maud Gjeruldsen Bugge. Målet er hele tiden å skape visuelle opplevelser. Teamet har lang erfaring med innovativt produktdesign med estetikk og kvalitet som hovedfokus.
Sammen med oss får samarbeidspartnere en nærhet til produksjonen. Kompetansen i produksjonen lokalt på Hadeland og i Porsgrunn og samarbeidet mellom designteamet og produksjonen, gir en fleksibilitet ingen andre kan tilby.
Kunder kan få være en del av prosessen og være med på å ta viktige avgjørelser underveis. Det er unikt at vi kan invitere våre samarbeidspartnere inn for å se produksjonen. Vi bruker håndverkere med kompetanse og teknikker som skaper akkurat de resultatene vi ønsker.
utsmykning2
hadeland-lights3
utsmykning3
utsmykking3

Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500